Parąžės kaimo Bendruomenės „Medvalakis” informacija

Birželio 16 d. 19 val. kavinės „Delfai” salėje. (Palangos pl. 15, Vydmantai)
pakartotinas sodininkų bendrijos „Medvalakis”  susirinkimas    ir   Bendruomenės „Medvalakis” projekto”Iš kartos į kartą” pristatymas.
Norime pasidžiaugti, kad  mūsų bendruomenė dalyvavo Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos skelbtame bendruomeninės veiklos stiprinimo konkurse ir gavo 6910 Eur. paramą projektui „Iš kartos į kartą”.  Kad įgyvendinti projektą, reikalinga visų jūsų /mūsų komandinis darbas/veikla.
 Kas neturite transporto, prašome skambinti te. 862134473, pavežėsime.                                                           Pradėjome įgyvendinti savo svajones turėti bendruomenės rekreacinę/poilsio zoną bei vaikų žaidimų aikštelę.Pradėjome sklypo tvarkymo darbus. Bendruomenės nariai aktyviai jungiasi bendriems darbams. Ačiū Snieguolei ir Teodorui Viskontams, Ainai Drungilienei, Linai Narbutienei, Aldonai Mickevičienei, Remigijui ir Nijolei Aksamitauskams, Justai ir Ričardui Mažrimams, Artūrui ir Dovilei Šiukštoms, Robertui Zaborui ir visiems nekantraujanties vaikams, kurie negailėdami savo brangaus laiko, dirba visų labui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *