Įgyvendintas bendruomenės projektas „KURIAME IR BENDRAUJAME”

 

Parąžės kaimo bendruomenė „Medvalakis“   kasmet  vykdo įvairias projektes veiklas:
2016 m. įgyvendinus  projektą  „Iš kartos į kartą“,  finansuojamą LR SOCMIN,  sėkmingai   buvo įkurta rekreacinė poilsio zona, bei vaikų žaidimų aikštelė. Bendruomenės vaikai noriai renkasi ir žaidžia aikštelėje.   Kasmet bendruomenės projektus inicijuoja ir  finansuoja ir Kretingos rajono savivaldybė bei    nuolatinis projektų partneris ir rėmėjas  Sodininkų bendrija „Medvalakis“,
2017 m. vykdytas projektas „Saugi aplinka“ , buvo   įrengta ir sumontuota sklypą juosianti tvora, įrengtas aikštelės apšvietimas .
2018 m.   projektas „Kuriame ir bendraujame“ tai tęstinis visų iki šiol vykdytų projektų rezultatas. Projekto tikslas- tikslas   Kurti gražią ir saugią aplinką.  Bendromis jėgomis buvo įgyvendinti uždaviniai:  įsigijus naują žoliapjovę,  buvo nuolatos pjaunama ir  prižiūrima  aikštelės veja,  tvarkomas gėlynas,  įrengtas pavėsinės grindinys. Džiaugiamės, kad   tokiomis veiklomis yra skatinamos pilietinės iniciatyvos padėti vieni kitiems, bendruomenės nariai yra pasiruošę kurti ir bendrauti vardan bendro tikslo.

Projektą didžiąja dalimi finansavo Kretingos rajono savivaldybės administracija  690 Eur, Kretingos rajono sodininkų bendrija „Medvalakis“ 390 Eur ir patys bendruomenės nariai.

aikšteles grindinyshttps://www.facebook.com/grazina.ablingytejuce/videos/1792994360811851/?t=0

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *